• Hotel Huize Poswick, Kanne
  • Hotel Huize Poswick, Kanne
  • Hotel Huize Poswick, Kanne

Hotel Huize Poswick, Kanne

Ik woon er zelf, in het Jekerdal in Maastricht, chauvinistisch genoeg om dat het mooiste en meest franse dal van Nederland te noemen. Loop ik de hoek bij mijn huis om dan heb ik het gevoel in de Bourgogne te lopen met uitzicht op wijngaarden, Apostelhoeve en uiteindelijk tegen de Belgische grens op 3 km afstand Chateau Neercanne.

Naast dat Chateau is in een oude latijnse school uit de 17e eeuw een hotelletje gecreeerd dat qua sfeer meer doet denken aan een B&B dan aan een hotel.
Uniek, een handvol kamers, en met een winterse wandeling over de Cannerberg, St. Pietersberg of plateau Caestert naar Maastricht gloeit uw gezicht al voor u de eerste glühwein op het Vrijthof of in een gezellige Maastrichtse kroeg achter de kiezen heeft, bij voorkeur gevolgd door een dinertje in een van de vele Maastrichtse Restaurantjes

Tot slot kent ook Kanne zelf nog van die intieme onderduikkroegjes waar je zo heerlijk eind van de middag of voor het slapen gaan nog kunt genieten van een belgisch biertje.
Een aanrader uit mijn hart.


0032 - 12 - 457 127 of 06-1096 5525

naar website Hotel Huize Poswick...

Poswick heeft arrangementen voor 2, 3 of 4 nachten voor respectievelijk 250 tot 290 euro, 350 euro, 450 euro, per kamer, inclusief ontbijt. Kijkt u op hun site voor meer informatie. 

Daarnaast is er ook een culinair arrangement in samenwerking met restaurant 'Au Coin des Bons Enfants', dat wil zeggen 1 overnachting inclusief uitgebreid ontbijt en een viergangendiner. 
De kleine lettertjes daarvan luiden: "Het arrangement geldt op donderdag en vrijdag; een 4-gangen menu inclusief aperitief, aangepaste wijnen, water en mokka met huis patisserie. Prijs €155 per persoon. Dit arrangement is boekbaar op basis van beschikbaarheid bij zowel het hotel als het restaurant en bij tweepersoonsbezetting. Er geldt een toeslag voor alleengebruik." 


In december gelden aangepaste openingsdagen: de gehele week geopend. Op 24 en 25 december gesloten, maar 2e Kerstdag, dus 26 december weer open.